The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile tehlike çabucak kaçış niyetının daha dizi çalışmalemesini esenlamaktadır.

Feza Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + posta seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati Yangın kapısı istanbul fiyatı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page